Herinnering

Op zondag 14 juli hebben de leden, leiding en andere betrokkenen bij de Metrogroep tijdens een herinneringsbijeenkomst stilgestaan bij het overlijden van Loet Giesen, onze gewaardeerde beheerder van het clubhuis en enthousiaste supporter van onze activiteiten.

Tijdens de bijeenkomst zijn er herinneringen opgehaald en zijn er gevoelens gedeeld bij het tragische ongeval dat Loet is overkomen. Een impressie van die tekeningen, teksten en woorden zijn weergegeven op een blauw-geel herinneringsbord, dat een prominente plaats krijgt naast Loet’s werkhok.

Herinneringsbord Loet

Veel leden van de Metrogroep, scouts uit de regio en van ver daarbuiten hebben op 18 juli Loet de laatste eer bewezen tijdens een plechtigheid in het crematorium “Rotterdam”.

Bloemstuk

Het waren indrukwekkende bijeenkomsten, Loet waardig.

De Metrogroep bedankt al diegenen die ons met meelevende woorden en gebaren hebben laten weten ons en de familie te steunen in deze moeilijke tijd.

Voor Loet is het “einde spoor”, wij gaan en willen door, geïnspireerd door de wijze waarop Loet zaken aanpakte en hem nooit iets teveel was.

Leiding en Bestuur Metrogroep.

Comments are closed.