Zomerkamp Arnhem 2012

Kamp Roverscouts
Dit jaar zijn wel met z’n allen op kamp geweest naar het Heuvelachtige Arnhem. We zijn gebracht door een aantal ouders en Wilfred zijn buurman Richard met een bus met een grote aanhanger heeft het materiaal gebracht. Dit jaar was het bijzondere dat de kinderen en de vrouw van Wilfred mee zijn gegaan. Na aankomst op het clubhuis in Arnhem zijn we natuurlijk eerst de tenten op gaan zetten. Marc is in de hangmat in slaap gevallen en Wilfred is boodschappen gaan doen en hij is daarna de keuken in gegaan om eten te maken .

Roverscouts kamp 2012_3

 

 

 

 

Natuurlijk ’s avonds een groots kampvuur, we moesten iedereen even laten weten dat we er zijn. De volgende dag hebben we een wandeling gemaakt naar een strandje, daar hebben we lekker gegeten en Francky heeft even een baantje gezwommen. Na terugkomst op het kampterrein was iedereen uitgeput en plofte op een stoel neer wachtend op de maaltijd die wederom werd gemaakt door Arno en Wilfred.
De andere dagen zijn eigenlijk hetzelfde patroon, ’s morgens Eten, lekker weg en ’s avonds weer lekker eten en aansluitend een kampvuur.

Roverscouts kamp 2012_1

De uitstapjes waren dit jaar : Een bezoek aan de wervelende stad Arnhem, met zijn vele terrasjes was dit geen straf.

Roverscouts kamp 2012_2

Een bezoek aan het openlucht museum, met de trammetjes en de oude huisjes.

Een bezoek aan de dierentuin, we werden die dag vergezeld door Nine en de kinderen van Marc. En natuurlijk moet ik niet vergeten te noemen de bonte avond ( of bonte dag) de donderdag, dan komt altijd Angela naar ons toen en we krijgen dan altijd veel bezoek. We hebben de quiz van Jeroen en natuurlijk een Barbecue. Ontzettend gezellig weer.
De terugweg ging niet zo van een leien dakkie…. We moesten op een of andere manier de spullen die we meegenomen hebben weer mee terug nemen en Richard liet het afweten. We hebben toen twee aanhangers gehuurd. Eentje bij Wilfred achter de auto en een bij Pa Neef.

Roverscouts kamp 2012_6

Gelukkig kon alles in deze twee aanhangers en waren we nog enigszins op tijd terug in Rotterdam.

One comment

  1. Marc zegt:

    Zo te lezen is er genoten!