Verhuur clubhuis

Aan wie verhuren wij?
We verhuren ons clubhuis “Tussen de twee wielen” en terrein alleen aan groepen ten behoeve van kampen. Die groepen moeten onder deskundige en aangewezen begeleiding staan. Dit kunnen scoutinggroepen met leiding en begeleiding zijn, jeugd- en jongerenwerkverenigingen of –stichtingen met leiding en begeleiding, schoolklassen onder begeleiding van leerkrachten en begeleiding, etc. We verhuren het gebouw niet voor feestjes of partijen en commerciële activiteiten.

 

Wanneer verhuren wij?

Het gebouw en terrein zijn allereerst voor onze eigen scoutinggroep. Dat betekend dat het gebouw en terrein niet altijd verhuurd worden.

Maar aangezien wij slechts 1x per 2 weken opkomsten draaien, en ons gebouw uit 2 los van elkaar toegankelijke en met eigen sanitair uitgeruste gebouwen bestaat, zijn we behoorlijk flexibel qua verhuurmogelijkheden.

 

Wanneer is ons clubhuis “Tussen de twee wielen” beschikbaar?

Als u interesse heeft om te verblijven in het Scoutinggebouw kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar: verhuur@metrogroep.nl

Neem dus gerust contact met ons op wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over de verhuur of wanneer u een afspraak wilt maken om een keer te komen kijken.

Willem_Lokaal_1

Willem_Lokaal_2

Willem_Lokaal_3