Ouderhulp

Ouderhulp

Scouting is een vrijwilligersorganisatie en ook onze groep moet het hebben van zijn vrijwilligers. We hebben bijvoorbeeld een heel team enthousiaste leidinggevenden, een verenigingsbestuur en een klusteam. Ons Scoutinggebouw onderhouden we helemaal zelf, met hulp van een aantal zeer handige mensen. Ook het spelmateriaal onderhouden we zelf, om zo iedere zaterdag weer intensief te kunnen gebruiken.

Wilt u ook iets betekenen voor onze Scoutinggroep, maar niet direct als leiding? Dat kan, wij kunnen altijd hulp van enthousiaste vrijwilligers gebruiken!

Waarmee zou u ons nou kunnen helpen? Heeft u misschien een kar, een personenbusje of een vrachtauto, dan kan u bijvoorbeeld vervoer voor ons regelen bij kampen en activiteiten.

Of bent u handig en heeft u wat gereedschap, dan kan u ons klusteam komen versterken. Ook kunnen wij altijd mensen gebruiken die ons willen helpen met het onderhoud van het terrein of van ons spelmateriaal.

Of heeft u misschien een leuk beroep of hobby, dan kan u misschien een keer een leuke excursie of demonstratie voor ons verzorgen?

Heeft u wel zin in wat vrijwilligerswerk op de zaterdag (hoeft echt niet iedere week…), neem dan eens contact met ons op via de contactpagina en kom ons team vrijwilligers versterken!

Verder zijn wij altijd op zoek naar hand- en theedoeken, knutselmateriaal (wc-rollen, doosjes, kurken, etc.) of groter spelmateriaal (ballen, stelten, hoepels, etc.). Alles wat u thuis heeft liggen waarvan u denkt “dat zou wel eens leuk zijn voor Scouting” kan u aangeven bij de speltakleiding. Ook kan u contact met ons opnemen via de contactpagina, dan kunnen we het zelfs bij u komen ophalen!