Sponsoring

Heeft u ook interesse om ons te sponsoren, dat kan! U krijgt dan een eervolle vermelding op deze sponsorpagina en een foto van het gesponsorde onderdeel

De Metrogroep is een scoutinggroep voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen en jonge volwassenen. Een keer in de twee weken komen zij op zaterdag bij elkaar en dan gaan we allerlei leuke dingen met ze ondernemen. Daarnaast gaan we elk jaar circa 5 dagen op kamp.

Er zijn drie ‘onderdelen’ groepen; de Welpen voor kinderen van 7 t/m 16 jaar, de Scouts voor jongeren van 16 t/m 25 jaar en de Roverscouts voor jonge volwassenen van 25 en ouder. Deze drie onderdelen hebben hun eigen programma, begeleiders en kampdata.

Op het ogenblik bestaat onze groep uit :
De Welpen met circa 9 leden,
De Souts met circa 7 leden,
De Roverscouts met circa 12 leden.

Door uw bijdrage kunnen we ófwel de persoonlijke bijdrage voor het kamp voor de leden verlagen óf we kunnen iets extra bijzonders op kamp doen, bij de senioren zou dat bijvoorbeeld zijn: een keer ‘uit eten’ bij de Chinees en de Roverscouts willen graag een keer naar de kroeg. De junioren gebruiken het eerder voor een bezoek aan een mooi zwembad, een speeltuin of een pretpark.

Een andere mogelijkheid met de subsidie is dat we een investering doen in ons clubhuis.

Nog een andere mogelijkheid is de sponsoring in spullen: bijv. chips voor een feestje, limonade, koffie, thee, kampeermaterialen, we zijn blij met elke vorm van sponsoring. U kunt natuurlijk ook gewoon lid worden van de Sponsor Bingo loterij, via deze knop steunt u dan onze groep en kunt uzelf leuke prijzen winnen!

Wilt u meer informatie, of wilt u dat we aangeven wat de plannen precies zijn met het geld? Uiteraard willen wij afspreken dat we een aantal leuke foto’s opsturen als we een activiteit houden van uw subsidie.
Vragen over sponsoring kunt u e-mailen.

Ons rekeningnummer: NL02 INGB 0004 1548 82

t.n.v. Stichting Metro/ B.E.-Blauwe Vogels R & O te Rotterdam

nummer KvK: 41125968