Leiding

GEZOCHT M/V minimaal 18 jaar of ouder, creatief, geïnteresseerd in het werken met kinderen, flexibel, beschikbaar op zaterdagmiddag, spontaan, bekend met spelletjes of spelletjes willen leren kennen, enthousiast, geïnteresseerd in het bedenken van leuke activiteiten voor kinderen, heeft wel/geen scoutingervaring.

Herken jij je helemaal in onze contactadvertentie of misschien maar een beetje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scouting Metrogroep is op zoek naar leiding voor onze drie speltakken, de Welpen de Scouts en de Roverscouts. Alle speltakken hebben tussen de 10 en 15 leden en draaien om de zaterdag op zaterdagmiddag.  Alle speltakken draaien van half 2 tot 4 uur.

Wij zijn op zoek naar leiding die het leuk vinden om met de andere leiding te zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen. Heb je scoutingervaring dan is dat natuurlijk hartstikke fijn, maar heb je geen scouting ervaring dan is dit geen enkel probleem. Dan leer je vanzelf meer over scouting.

Voor meer informatie kijk op de website. Op de pagina van de speltakken kun je foto’s en verslagen vinden van de activiteiten die al geweest zijn, maar ook overzichten van wat er nog op het programma staat.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar: info@metrogroep.nl