Marathon Rotterdam 2023 – 42e editie – zondag 16 april

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie je weer met zovelen hebben opgegeven! 

Hierbij de laatste informatie voor de 42ste editie van de Marathon Rotterdam, a.s. zondag 16 april. We staan weer op ons vertrouwde plekje op het 35 KM punt. Het startshot van de marathon is ook dit jaar weer om 10.00 uur. En ze komen weer vanaf 11.40 uur bij ons langs gerend. Dus weer vroeg uit de veren. Om 08.15 uur beginnen we namelijk al met opbouwen.

Wilfred heeft als Posthoofd de laatste informatie + de sleutel van de container (niet geheel onbelangrijk) weer mogen ontvangen; Hans heeft jullie namen en kledingmaten weer doorgegeven, dus met een goed humeur en de juiste weersbestelling kan het verder qua voorbereidingen niet meer mis gaan. Volgens de laatste info van de beroemde Rijnmond weerman Ed Aldus gaat het prima Marathonweer worden en -niet onbelangrijk- blijft het ook droog!

😊

20170404_183119

Even nog de belangrijkste gegevens op een rij:

Datum: Zondag 10 april

08.15 uur – start opbouw

11.40 uur – verwachting eerste lopers

15.15 uur – bezemwagens

16.00 uur – einde

Locatie: Boszoom (tussen de Lucie Vuystekeweg en de Kralingse weg). Dit is vanaf Metrostation Kralingse Zoom minder dan 5 minuten lopen.

 

Verder is het goed om te weten dat de organisatie ons weer van lunch en crewkleding voorzien. Aangezien het wat frisser lijkt te worden dan normaal half april

 

(7-13C met een 😎🌤🌤), is het verstandig om zelf alvast wat goede, warme kleding aan te trekken. 

Graag tot zondag allemaal!!

Comments are closed.