Weert – Here we come!

Over een week is het alweer zover. Dan gaan alle Roverscouts op kamp. Naar Weert. En wat hebben we er zin in. Een nieuwe plek, een nieuw clubhuis, een nieuwe omgeving om te ontdekken. We kunnen haast niet wachten. Eigenlijk gelukkig dat we nog een aantal dagen hebben, want een kamp vergt altijd de nodige voorbereidingen. Wat willen we daar eten, wat valt er allemaal te ontdekken, waar is het zwembad, waar kunnen we een mooie dropping organiseren, waar kunnen we het beste boodschappen doen, waar zitten de beste kroegen en/of terrasjes, gaat het winter of nazomer worden, hoe gaan we ernaar toe, kortom veel te veel waar we eigenlijk aan moeten denken. Hoe we ernaar toe gaan is dit jaar wel weer iets anders dan andere jaren. Normaal gesproken hebben we namelijk 6 auto’s ongeveer en daar moeten alle leden in, alle staf, alle tenten, gitaren, eetgerei, spellen, extra dekens, slaapmatjes, luchtbedden + de Busvervoer_Metrogroepbagage van de leden en de staf. Teveel wat erin moet, wat uiteindelijk ook nooit kan. Dus uiteindelijk moeten we altijd kiezen wat wel mee kan en wat niet. En zitten we ook altijd heerlijk krap. Tijd dus om het anders te doen. We nemen vanaf het clubhuis direct een bus mee. Gezellig en er kan een hoop in, hopen we. Desondanks kunnen we niet zonder de ouders die heen en weer willen rijden, gelukkig hebben velen zich al opgegeven. Dus nog een weekje en dan gaan we weer op pad.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook. Tot zaterdag.

 

Comments are closed.