RTV Rijnmond nieuws

Rijnmondnieuws

4 comments

 1. arlette zegt:

  Hoewel ik er niet vaak meer ben, volg ik jullie nog steeds. Dit heb ik natuurlijk meteen op Facebook gedeeld. Ik hoop dat het bijdraagt aan de oproep aan de gemeente.
  Jullie als bedrijf te zien is te triest en schandalig voor woorden…..

  Succes, Arlette

 2. RW Beets zegt:

  Als vader van een geestelijke gehandicapt lid hoop ik dat alle mensen in dienst van de Roteb en de gemeente (leden die wij gekozen hebben) hun menselijke kant laten zien.
  Deze geestelijke gehandicapten worden geholpen en ondersteund door vrijwilligers van de Metrogroep. Sluiting van de scoutinggroep is onmenselijk. Het ontneemt het plezier van een gehandicapte. Deze groep verdient juist een pluim en veel waardering en goede financiële hulp van gemeentelijke wethouders