Onderzoek studente orthopedagogie

Beste leden van de Metrogroep,

Ik ben Laura Vos en voor school moet ik een onderzoek doen naar wat jullie allemaal doen op het internet. Het zou heel leuk zijn als jullie hieraan mee willen werken. De vragenlijst zal niet langer duren dan 5 minuten. Het is natuurlijk heel belangrijk om eerlijk te zijn. Ik wil jullie nu al bedanken voor het invullen van de vragenlijst! Laat dit berichtje ook zeker lezen aan jullie ouders want zij moeten dit natuurlijk ook ok vinden.

Dit is de link naar de enquête

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Laura Vos, een tweedejaars studente orthopedagogie aan de KHLim Diepenbeek (België). Wij hebben de opdracht gekregen voor het vak integratief project een onderzoek te doen naar het gebruik van internet en sociale media bij jongeren met een beperking. Hierdoor willen we een bredere kijk verkrijgen op de situatie. Dit kleine onderzoekje kadert in functie van een grootschalig onderzoek naar het internetgebruik bij jongeren. De antwoorden die jullie kinderen zouden geven worden alleen door ons verwerkt. Iemand anders zal dit niet te weten komen en het is volledig anoniem. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

Laura Vos.

KHlim Diepenbeek

Comments are closed.