Einde Spoor

Einde_Spoor

 

 

 

 

 

Op donderdagavond, 11 juli jongstleden is Loet Giesen (23 december 1938), beheerder van ons clubhuis en trouwe supporter van al onze activiteiten na een tragisch ongeval eerder deze week overleden.
Met ongeloof en grote verslagenheid hebben we de afgelopen dagen de behandeling van Loet door de doktoren en de verzorgers in het ziekenhuis gevolgd.
Tot onze spijt heeft dat geen verbetering mogen geven en is Loet donderdagavond ingeslapen.

Allereerst gaan onze gedachten uit naar Riet, Astrid en Marianne en hun gezinnen, die wij veel sterkte wensen bij dit verlies en wat komen gaat in de komende dagen.

Met Loet verliest iedere omgevingen waar hij actief was een grote kracht. Of het nu zijn woonomgeving, scouting, de Metrogroep of zijn familie is, overal staat Loet bekend als de grote “opbouwwerker”. Niet als iemand van voor de schermen, of op het toneel, maar als iemand die op de achtergrond, voorbereidend, regelend, bouwend, verzorgend en ook weer alles opruimend altijd aanwezig was.
Naast de familiekring zullen al die omgevingen veel moeite hebben met het missen van Loet en het vormgeven van een nieuwe tijd.

Namens bestuur en leiding van de Metrogroep,
Dick Schriek

Comments are closed.