Rommelmarkt 2013

Na het enorme succes van de Marathon waar de Metrogroep met héél veel vrijwilligers vertegenwoordigd was, de kranslegging op 4 mei, waar de Roverscouts hun bijdrage leverden, en het feest in de Wielewaal waar de Metrogroep een leuke vossenjacht gaat organiseren, komt het volgende grote evenement er alweer aan:

Rommelmarkt_2013

De voorbereidingen zijn in volle gang. Vergunning aanvragen, reclame maken op internet en in kranten en wijkbladen, kleingeld verzamelen om wisselgeld te hebben, flyers  ontwerpen en verspreiden enz.

Zoals elk jaar hebben we ook nu weer veel hulp nodig van ouders en vrienden van de Metrogroep.

We twijfelen er niet aan dat die hulp er komt, maar het zou fijn zijn als we van tevoren even weten wie er komen helpen, hetzij met verkopen, koffie en thee zetten of pannenkoeken c.q.wafels bakken.

Onze eigen leden en leiding is vanzelfsprekend van de partij. De Scouts en Roverscouts zullen, net als met de Kerstmarkt een belangrijk aandeel hebben in het succes van de rommelmarkt.

De leiding van deze onderdelen krijgt binnenkort het hele draaiboek via de e-mail.

Ouders die willen en kunnen komen helpen, worden verzocht dit even door te geven aan de leiding van de speltak. Of aan Riet (telefoonnummer ook bekend bij de leiding van de speltak).

De welpen hebben gewoon opkomst op 1 juni, alleen verhuizen ze voor die dag naar het lokaal van de Willem. Hun ouders kunnen in die tijd dus gezellig op de rommelmarkt kijken of helpen.

Ze zouden zeker een bezoek moeten brengen aan dit voor de groep zo belangrijke evenement.

De opbrengst van deze dag helpt ons de kosten van het clubhuis bij elkaar te brengen, waardoor de groep kan blijven bestaan, dus zeg het ook vast tegen je familie, vrienden en kennissen.

We gaan er met z’n allen tegenaan! We rekenen op jullie!

Comments are closed.