Marathon Rotterdam – Sambalanço

Vorig jaar vierden we ons 20-jarig verzorgingspost jubileum voor de Marathon van Rotterdam. Muzikaal bijgestaan door Sambalanço. Ook dit jaar waren ze weer van de partij. Met 30 of 40 percussionisten, dus een hels maar opzwepend kabaal. Wat zeer gewaardeerd werd door alle vrijwilligers maar nog meer door de lopers die het mannetje met de hamer waren tegengekomen.

Sambalanço is een sambaschool uit Rotterdam. Onze percussiegroep bestaat uit zo’n 40 personen. De groep is opgericht in 1995 en staat onder muzikale begeleiding van Michael de Miranda. Sambalanço is ook een vereniging en wil zoveel mogelijk mensen met elkaar percussie laten spelen en optreden door het hele land. Voor meer info:

logo2012

 

 

 

Marathon_Rotterdam_Percussie (1) Marathon_Rotterdam_Percussie (2) Marathon_Rotterdam_Percussie (3)

Comments are closed.