Marathon weekend

Een nieuwe lente een nieuw geluid. Nu te horen via ons nieuwe surround systeem in onze eigen bioscoop. De langverwachte film De Marathon. Hij begint nu eindelijk na een heerlijk Diner en flinke afwasbeurt. Met bijna alle leden van de Roverscouts. Onze Rotterdamse avondje kan eigenlijk niet meer stuk. En nu komt Hans ook nog binnenwandelen! Het feest kan beginnen! En na Hans volgen steeds meer stafleden en oudstafleden. Het clubhuis is vergroot maar straks te klein vanwege al de toeloop!

Movie

Pauze Pauze_2

Kaartjesverkoop

Movie

Roverscouts_Marathon_Weekend_dinerDiner_1 Diner_2 Diner_3

3 comments

 1. Marc zegt:

  Leuk om te zien!

 2. Wilfred zegt:

  Echt een geweldige dag

  Doen we nog een keer

 3. Nine zegt:

  Wat een gezelligheid daar. Mooie bioscoop. Lekker eten en leuke mensen. Dat wordt vast een leuke avond.