Een nieuwe lente…

Een nieuwe lente, en alweer een Rotterdamse Marathon.

Zondag 14 april 2013 is er dus een speciale opkomst voor de Scouts en de Roverscouts van de Metrogroep. Wij gaan met zijn allen de lopers weer verwennen met bekertjes water, thee en AA.

De Scouts worden om 10.00 uur verwacht en de Roverscouts om 09.30 uur met blijde gezichten en opgestroopte mouwen. Mag ook eerder want dit jaar start de marathon ook weer een half uur eerder. Niet op het clubhuis maar bij de verzorgingspost op de Boszoom. De bekende lunchpakketten zullen weer aanwezig zijn, maar een krentenbolletje meenemen is altijd veilig.

Dit jaar staan we weer op het 35 km punt met onze verzorgingspost. Kunnen we weer lang genieten van alle snelle en vooral langzame lopers. Tussen 12.10 uur en 15.10 uur komen ze voorbij.

De locatie is op de Boszoom tussen Lucie Vuylstekeweg en de bekende Kralingseweg. En de lopers komen vanuit de richting Prinselaan en lopen rechtsaf de Kralingseweg op (van Noord naar Zuid dus).

Voor de ouders en begeleiders is het raadzaam rekening te houden met de afgesloten wegen voor en tijdens de Marathon. Na 16.00 uur kan u weer langskomen.

Als je niet komt laat het ons dan tijdig weten!

e-mail: roverscouts@metrogroep.nl

Zijn er vragen of onduidelijkheden dan kunnen jullie uiteraard bellen, ook op de Fortis Marathon zondag. Of kijk voor informatie op de site marathonrotterdam.nl

Locatie verzorgingspost marathon van Rotterdam

Route Marathon Rotterdam

Comments are closed.