Benelux Film Distributors

Op zaterdag 6 april gaan we met de Roverscouts de film De Marathon bekijken. Uiteraard netjes zoals we zijn hebben we de makers van de film hiervan op de hoogte gesteld. Uiteraard met het idee dat we natuurlijk gelijk akkoord zouden krijgen en eventueel sponsoring want we waren tenslotte nog op zoek naar de film. Maar het liep natuurlijk anders dan anders, hoe kan het ook anders.

eyeworks

De makers van de film, eyeworks hadden de mail direct doorgezet naar Benelux Film Distributors. Dit is de filmdistributeur die De Marathon heeft uitgebracht in de bioscoop en daarmee de rechthebbende van de film is. Als we de De Marathon wilden vertonen aan de groep, moesten we vertoningsrechten gaan betalen.

Wat?

Het moet toch niet gekker worden!!!!

Benelux Film Distributors

Nogmaals aangegeven dat onze scoutinggroep al 20 jaar meehelpt aan het succes van de marathon van Rotterdam.
Vorig jaar hebben we zelfs ons twintigjarig jubileum gevierd met een georganiseerde fanfare bandje op het 35 kilometerpunt!

En aangegeven waarom we deze film gekozen hebben!

Dit omdat het over de marathon van Rotterdam gaat.
Dit omdat we het weekend van 6 en 7 april gaan gebruiken om te oefenen met mensen ook in rolstoelen met tevens een verstandelijke beperking om bekers water aan te geven aan mensen die op 14 april de marathon van Rotterdam gaan lopen.
Dit omdat al onze scoutingleden tot dusver niet in de gelegenheid zijn geweest om deze film te gaan bekijken in de bioscoop.
Dit omdat het echt Rotterdamse film is en wij een echte Rotterdamse scoutingclub zijn.
Dit omdat we met deze groep ook het aangrijpende deel van deze film meemaken.
Dit omdat we door het kijken naar deze film nog meer enthousiasme kunnen inbrengen op 14 april tijdens de 33ste Marathon van Rotterdam.

Na enkele dagen kwam het verlossende antwoord dat we akkoord hebben op het vertonen van de film aan de groep op 6 april.
(omtrent de sponsoring van de film zijn ze niet meer teruggekomen! Hahaha, gelukkig kunnen we hem van iemand lenen vanuit onze groep, dus ons eigen feestje gaat toch door!)

Comments are closed.